• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

Ulazna vrata

Ulazna vrata, PUGB ALU i PVC stolarija, Dugo Selo - ZagrebUlazna vrata su najbitiniji element na Vašoj građevini, ona se u prosjeku najviše otvaraju.

Dizajnom ostavljaju dojam o Vašem ukusu. Osim dizajna, ulazna vrata moraju ispuniti određene tehničke zahtjeve kao što su sigurnost, toplinska i zvučna izolacija, dugotrajnost i funkcionalnost.

U ponudi imamo preko 300 modela vrata ukrasnoh panela, u ALU i PVC izvedbi, sa dekorativnim staklima, dvobojnoj izvedbi i slično.

Ulazna vrata mogu biti PVC ili Aluminijska. Najbolja PVC ulazna vrata današnjice su SCHUCO ulazna vrata. PVC vrata SCHUCO odlikuju se kvalitetom kao aluminijska, i na taj način jedna su od najtraženijih u Europi. Alu vrata TERMO 65  također imaju svojih velikih prednosti, a to su čvrstoća i dugi vijek.

Alumnijska ulazna vrata mogu biti izvedena u bilo kojoj boji po RAL karti i to ima daje veliku prednost ispred PVC vrata koja imaju nekoliko boja na izbor. Što se tiče protuprovalnosti u mogućnosti smo ponuditi visoko kvalitetne protuprovalne brave sa više točaka zaključavanja kako bi ulazna vrata bila i sigurna.

Od dodatne opreme za ulazna vrata možemo ponuditi: veliki izbor rukohvata, kugle, elektronske brave, GU brava Automatic Security, pumpe za vrata, špijunke, MUL-T-LOCK ključeve, biometrija, otvaranje karticama, otisak prsta, LED rasvjeta u vratima, ESG stakla, itd..

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit