• Slunjska 3, 10370 Dugo Selo / Zagreb, RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08.00-16.00, Subota: uz najavu
  • +385 1 2754 843
  • +385 98 9273 502
  • pugb.alu@gmail.com

Tvrtka

Osnovna djelatnost tvrtke P.U.G.B. je proizvodnja građevinske stolarije.

Tvrtka je osnovana 1994.g. i tada je krenula sa proizvodnjom crne metalurgije tj. proizvoda od željeza. Nakon par godina otvoren je pogon za proizvodnju Aluminijske bravarije, tj. alu prozora, alu vrata, alu zimskih vrtova, alu klizne stijene, alu harmo stijene, alu grilje, rolete i slično. Širenjem tržišta i potražnjom otvoren je dodatni pogon za proizvodnju PVC stolarije sa istom grupom proizvoda.

Građevinska stolarija, P.U.G.B. Dugo Selo - Zagreb, HrvatskaOvlašteni smo proizvođači SCHUCO i FEAL sistema za prozore i vrata. Za sve naše proizvode posjedujemo atestnu dokumentaciju i certifikate kvalitete, te vodimo kontrolu kvalitete unutar tvrtke. Novi proizvodni pogon izgradili smo 2009.g., za proizvodnju prozora i vrata, gdje smo uložili približno 5,5 milijuna kuna. Unutar proizvodnog pogona nalazi se izložbeni salon gdje su izloženi svi naši proizvodi.
 
PVC stolariju izvodimo sa SCHUCO sistemima koji su broj 1 po kvaliteti i jedini od proizvođača koji imaju svoj Premium SCHUCO okov, to su glavni razlozi zašto smo se odlučili za SCHUCO jer su klasa za sebe.
Postrojenje smo opremili modernim strojevima jer samo tako možemo kvalitetno odraditi i najzahtjevnije projekte, gdje je uloženo približno 1,5 milijuna kuna. Trenutno imamo dva softwera za kalkulacije tako da je naša komercijala kompletno opremljena za kvalitetan rad.

U tvrtki su zaposleni stručni kadrovi, visoko obrazovani inženjeri i magistri, tako da mogu dati stručni odgovor na svako pitanje, i to je ono što kupci najviše cijene.

Pošto je tvrtka P.U.G.B. obiteljska tvrtka najviše pažnje posvećuje se zadovoljstvu kupaca i na taj način dobivamo brojne preporuke i pohvale. Pošto imamo odlične kapacitete i organizaciju unutar tvrtke, možemo konkurirati velikim tvrtkama u svakom pogledu najviše na kvaliteti i rokovima isporuke.

Danas je tvrtka P.U.G.B. zauzela zavidan položaj tako da svoje proizvode plasira diljem cijele Hrvatske, ali naši proizvodi sve više su traženi i van granica, tj. Njemačka, Švicarska, Austrija, Slovenija..

Do danas smo odradili veliki broj objekata kao npr. Pliva, Franck, T-Com, Hrvatske ceste, Mercator, Getro, Auto Zubak, Otvoreni radio, Hotel Aristos, Bussines Centar - Net.hr itd. Održavamo sve trgovačke centre Mercator i Getro. Odradili smo poslove na brojnim stambenim naseljima kao npr. Odra naselje O2 niskoenergetsko naselje u Zagrebu. U refernetnoj listi imamo nekoliko 100-ina javnih i privatnih objekata, dječjih vrtića, škola, ustanova, te najviše obiteljskih kuća i apartmana na moru.

Cilj tvrtke P.U.G.B. je bio izdvojiti se od konkurencije, visokom kvalitetom proizvoda i brzinom isporuke gotovih proizvoda i po tome smo danas poznati.
 
Ako ste zainteresirani za naše proizvode i usluge slobodno se javite našem stručnom kadru, možemo garantirati da ćete biti jako zadovoljni.

PUGB – The best or nothing!

Ovdje možete izabrati željene proizvode i poslati nam upit